Ολυμπιακός: Χαμός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Εφυγαν 25.000 εισιτήρια
Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League, με περισσότερους από 25.000 οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου να έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης.
Αύριο Κυριακή (16/10) τα εκδοτήρια στο φαληρικό γήπεδο θα είναι ανοικτά από 10.00 έως 15.00. Τη Δευτέρα (17/10) θα είναι ανοικτά από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα η διάθεσή τους πραγματοποιείται και από το ίντερνετ όλο το 24ωρο.
Διαβάστε επίσης: Ο Πασχαλάκης που συναντά τον ΠΑΟΚ και το πλάνο του Μίτσελ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται σε ένα ακόμα παιχνίδι δίπλα στον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους πρωταθλητές στη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι που δίνουν οι Ερυθρόλευκοι εντός έδρας στη φετινή σεζόν, με τους Πειραιώτες να θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με Ατρόμητο εντός και ΟΦΗ εκτός, με τους πρωταθλητές να δείχνουν πολύ καλή εικόνα και στο ματς του Europa League με την Καραμπάγκ στο Μπακού.
Απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στη Super League, που θα τους βοηθήσει πολύ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Europa League.
- ΗΠΑ: Αμερικανίδα φιλοπαλαιστίνια ακτιβίστρια ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Μπαχρέιν: Ερευνα για τον θάνατο υπό κράτηση σιίτη ακτιβιστή που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά

