Ιλένια Ουίλιαμς: «Ξέραμε ότι ο μπαμπάς μου θα έχει αυτήν την κατάληξη»
«Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν ήταν άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα»
Σχεδόν 1,5 μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Ιλένια Ουίλιαμς θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (9/10) καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark».
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και σε αυτό, η νεαρή τραγουδίστρια συγκινημένη αναφέρεται στον αγαπημένου της πατέρα ενώ εξηγεί ότι ήταν προετοιμασμένη για το «φευγιό» του.
«Κάνεις ότι δεν το περιμένεις ποτέ αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και έπειτα. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό κάνουμε», λέει, μεταξύ άλλων, η Ιλένια Ουίλιαμς.
- Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» on camera η Ιλένια Ουίλιαμς – Η συμβουλή που της έδωσε o πατέρας της πριν «φύγει»
Ήθελε να γνωρίζει τα πάντα
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου μετά από δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, σε ηλικία 73 ετών.
Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος είχε ζητήσει τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία όλο και επιδεινωνόταν.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε μεγάλη κόπωση και δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Στον αγώνα που έδινε ο τραγουδιστής ήθελε ελάχιστους φίλους στο πλευρό του, που του έδιναν δύναμη και κουράγιο.
- Κλείνει, μετά από σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας, το ενημερωτικό ραδιόφωνο του CBS – Απολύονται όλοι
- Ομόφωνο ψήφισμα για τον αφθώδη πυρετό από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Δεν επισκιάζεται το σκάνδαλο των υποκλοπών – Το 81% των πολιτών θέλει να ανοίξει η υπόθεση για τα πολιτικά πρόσωπα
- Τσακ Νόρις: Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με αφιερώματα
- Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ δεν αναλαμβάνουν δράση




