Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δέχτηκα μήνυμα για τον γυναικοκτόνο στη Ρόδο «εγώ ήμουν η πρώην του, πρόλαβα να φύγω»
«Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα»
Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, «Σασμός», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος».
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία μικρού μήκους όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», στην οποία το σενάριο μιλάει για τις τοξικές, κακοποιητικές σχέσεις.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα από γυναίκες αλλά ελάχιστα έως καθόλου από άντρες και απαντώντας σε ερώτηση αν κάποιο από αυτά την συγκλόνισε είπε: «Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες».
«Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό» κατέληξε.
Δείτε όσα είπε
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
- Τα ιαπωνικά Ongaku Kissa επιστρέφουν 100 χρόνια μετά – Δίσκοι βινυλίου, σιγή, κοκτέιλ και βελούδο

