Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Ο «Σασμός», η δυσλεξία και ο θάνατος της μητέρας της

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Ο «Σασμός», η δυσλεξία και ο θάνατος της μητέρας της

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη. Η δημοφιλής ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τη ζωή της, τον ρόλο της «Αργυρώς» στον «Σασμό» αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς», είπε για τον «Σασμό», στον οποίο πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν.

Και πρόσθεσε: «Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς. Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου».

Όσο για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», σημείωσε: «Στις “Άγριες Μέλισσες” ήξερα αρκετό καιρό ότι θα πεθάνω στον ρόλο αλλά ένιωθα ωραία. Είχε κάνει τον κύκλο του ο ρόλος, τελείωσε εκεί που έπρεπε».

«Ακόμα δεν σκέφτομαι τα παιδιά»

Για τις κριτικές, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη ανέφερε: «Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς».

Σε ερώτηση αν μπορεί να εντοπίσει εύκολα τον λάθος άνδρα, εκείνη απάντησε ότι όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Το αντίθετο, έχω τον μα…μαγνήτη».

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα να απαντά για τα προσωπικά της: «Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω».

«Έτσι το καταλάβαμε»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι μικρή είχε δυσλεξία και μέχρι και σήμερα μπορεί να γράφει ένα μήνυμα και να λείπουν προτάσεις.

«Είχα δυσλεξία στο σχολείο και θυμάμαι πήγαινα κάθε Τετάρτη σε ένα ειδικό κέντρο και βοηθήθηκα, δεν μπορείς όμως και να το ξεπεράσεις τελείως. Έδινα προφορικά εξετάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με τους συμμαθητές μου, με αντιμετώπισαν τέλεια. Ακόμη και τώρα γράφω ένα μήνυμα και λείπουν προτάσεις, εγώ νομίζω ότι έγραψα, αλλά δεν τις έχω γράψει, έτσι το καταλάβαμε κιόλας ότι έχω δυσλεξία», αποκάλυψε.

Τέλος, για τον χαμό της μητέρας της σε ηλικία 16 ετών είπε: «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024