Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν ήθελα να πάω στη δουλειά, για να μη δω τα μούτρα κάποιου»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν ήθελα να πάω στη δουλειά, για να μη δω τα μούτρα κάποιου»

Η ηθοποιός μιλά για την καριέρα της και κάνει αποκαλύψεις. Τι λέει για την παρ΄ολίγον συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμoύ» μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα και για την πρόταση που είχε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Πιστεύω και θέλω στο τέλος η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι μαζί. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που την νοιάζει είναι ότι ο αδερφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει πολύ καιρό να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο Σασμός και την επόμενη σεζόν. Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους», ανέφερε για τον «Σασμό».

Για το #metoo, αποκάλυψε: «Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου. Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της: «Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο.

«Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024