Ινφαντίνο: «Μαύρη μέρα για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο»
Θέση για τα σοκαριστικά επεισόδια που έγιναν στην Ινδονησία στο ντέρμπι ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια Σουραμπάγια πήρε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Ο επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κάνει σε σχετική δήλωσή του λόγο για «μαύρη ημέρα για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο» και για «τραγωδία πέρα από κάθε κατανόηση».
Η δήλωση του Ινφαντίνο έχει ως εξής:
«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά τα τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα στην Ινδονησία, στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια Σουραμπάγια στο στάδιο Καντζουρουχάν.
Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μια τραγωδία πέρα από κάθε κατανόηση. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.
Μαζί με τη FIFA και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα θύματα, αυτούς που έχουν τραυματιστεί, μαζί με τον λαό της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, την Ασιατική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ινδονησίας και την Ινδονησιακή Ποδοσφαιρική Λίγκα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.