Κρήτη: Χτύπησε και κλώτσησε το 2χρονο εγγονάκι του
Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 50χρονος παππούς βρισκόταν με το 2χρονο εγγονάκι του σε ζαχαροπλαστείο των Χανίων.
Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 50χρονος παππούς βρισκόταν με το 2χρονο εγγονάκι του σε ζαχαροπλαστείο των Χανίων.
Κάποια στιγμή οι θαμώνες του καταστήματος βλέπουν τον 50χρονο να χτυπάει και να κλωτσάει το μόλις 2 χρονών κοριτσάκι με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 50χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αρχές.
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού

