Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη
Όλα τα νεότερα για την εξαφάνιση της 48χρονης στην Ευρυτανία
Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης στην Ευρυτανία τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9).
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Κυριακή στη Λίμνη των Κρεμαστών θα βουτήξουν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα σε βάθος 90 μέτρων που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη 48χρονη.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίας τεχνολογίας διασωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων, ενώ έχει ακτίνα δράσης έως και 400 μέτρα από τον χειριστή του.
- Διαβάστε επίσης: Δραματική επιχείρηση αναζήτησης της 48χρονης – Το σημείωμα που προκαλεί ερωτηματικά
«Να προσέχετε το παιδί»
Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.
Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε, επίσης, «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία».
Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από την Πέμπτη. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του.
Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με αφορμή κάποια περιουσία.
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη


