Ευρυτανία: Εντοπίστηκε εύρημα που πιθανώς σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης
Η 48χρονη εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών Ευρυτανίας.
Σε εξέλιξη είναι η ανάσυρση ευρήματος από τη λίμνη Κρεμαστών Ευρυτανίας, που πιθανώς σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την Πέμπτη.
Το εύρημα εντοπίστηκε με τη χρήση του ειδικού τηλεκατευθυνόμενου ναυαγοσωστικού ρομπότ «Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού.
Διαβάστε επίσης: Δραματική επιχείρηση αναζήτησης της 48χρονης – Το σημείωμα που προκαλεί ερωτηματικά

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος, που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση.
Τι γράφει στο σημείωμα
Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο το επόμενο διάστημα.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίας τεχνολογίας διασωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων, ενώ έχει ακτίνα δράσης έως και 400 μέτρα από τον χειριστή του.
Η 48χρονη εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) από τη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών.
Στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε «αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία», καθώς και κάποια πράγματα για τον άντρα της και το παιδί της.
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
- Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ίνι
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Νέα είσοδος για την πόλη της Πρέβεζας
- Ο τυφώνας «Bavi» σαρώνει την Ανατολική Ασία – Συναγερμός σε Ιαπωνία, Ταϊβάν και Κίνα
- Η τελευταία γυναίκα που απαγχονίστηκε στη Βρετανία δικαιώνεται 71 χρόνια μετά – Η ιστορία της Ρουθ Έλις
- «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Η κοροϊδία έχει και τα όριά της, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο – μαύρο»
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442