Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Στη σύλληψη 43χρονου, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Ρεντίνας, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, ο οδηγός του οποίου, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια το ακινητοποίησε προσπαθώντας να διαφύγει πεζός.
Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Πρόκειται για 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς, δύο εκ των οποίων στο πορτ μπαγκάζ, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)


