Με πολλές αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τη Ναντ στη Γαλλία για το Europa League, παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (18:30), για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός «φρεσκάρει» την 11άδα των Πειραιωτών, χρησιμοποιώντας από την αρχή τους Βρσάλικο, Σωκράτη, Μπα, Εμβιλά, Μπόουλερ και Βαλμπουενά.
Συγκεκριμένα, ο Ιβηρας προπονητής παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Κούντε και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπόουλερ, Βαλμπουενά και Μασούρα πίσω από τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Η 11άδα: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μπόουλερ, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές