Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Μόνη στη κορυφή η «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Μόνη στη κορυφή η «Βασίλισσα»

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με σκόρερ τους Βαλβέρδε, Βινίσιους Τζούνιορ (γκολάρα) Ροντρίγκο, αλλά και τον Ρούντιγκερ ο οποίος άνοιξε λογαριασμό η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στην Μαγιόρκα και με το τελικό 4-1 να πετύχει το 6Χ6 που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ανατροπή, γκολάρες και ακόμη τρείς βαθμοί στο σακούλι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Νέο «θύμα» για τους μερέγχες η Μαγιόρκα την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1) για το 6Χ6 που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γκολάρες από Βαλβέρδε, Βινίσους. Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Ρέαλ ο Ρούντιγκερ, ακόμη μια πειστική εμφάνιση και γκολ για τον Ροντρίγκο.

Διαβάστε επίσης: Η Παρί Σεν Ζερμέν τσεκάρει Γκριεζμάν για… αντι-Μέσι

Οι Νησιώτες κατάφεραν να «παγώσουν» το Μπερναμπέου στο 35′ με τον Μουρίκι με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι να νικά τον Κουρτουά για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Η Ρεάλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βαλβέρδε να κάνει απίθανη κούρσα στον άξονα και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή να γράφει το 1-1.

Στο 72′ η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε την ανατροπή  ο Ροδρίγο άφησε στο Βινίσιους, που μπήκε όμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-1. Μάλιστα στο 89ο λεπτό ο Ροδρίγο άδειασε τους Ραΐγιο και Νάστασιτς και πλάσαρε από δεξιά τον Ραΐκοβιτς για το 3-1.

Στο 90+3′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος από δεξιά, ο Ρούντιγκερ με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το 4-1, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Μεντί (59’ Νάτσο), Βάσκεθ (71’ Καρβαχάλ), Θεμπάγιος (69’ Καμαβινγκά), Κρόος, Βαλβέρδε, Αζάρ (59’ Μόντριτς), Βινίσιους, Ροδρίγο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραΐκοβιτς, Νάστασιτς, Ραΐγιο, Κόστα, Μαφέο, Βαλιέντ, Ντάνι Ροντρίγκεθ (59’ Γκρενιέ), Μπατάλια (52’ Μπαμπά), Ντε Γαλαρέτα (59’ Αντόνιο Σάντσεθ), Λι Κανγκ Ιν (77’ Λάγο), Μουρίκι (77’ Πρατς).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024