Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη Σάντα
Η Στεφανία Σάντα είναι επίσημα η νέα αθλήτρια του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Στεφανίας Σάντα για την γυναικεία ομάδα πόλο της ομάδας, συνεχίζοντας την ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν.
Η Σάντα που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στη Βουλιαγμένη, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Σπλιτ με την Εθνική γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη σχέση του Κριστιάν Καρεμπέ με τον προπονητή της Ναντ (pics,vids)
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Στεφανία Σάντα. Η διεθνής περιφερειακή (ημ. γέννησης 6/9/2004) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η 18χρονη Στεφανία Σάντα αγωνιζόταν στην ομάδα Γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, ενώ με την Εθνική Νεανίδων μετράει δύο ασημένια μετάλλια, ένα στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και ένα πέρυσι, στο Ευρωπαϊκό του Σίμπενικ».
Η δήλωση της Στεφανίας Σάντα στο olympiacossfp.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας! Ο στόχος μου πάντα, όπως και των περισσότερων αθλητριών, είναι η νίκη. Οπότε, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχω τον στόχο μου. Είναι μια μεγάλη χρονιά, γεμάτη διοργανώσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις και την περιμένω πώς και πώς».
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
