
Κιλκίς: Βρέθηκαν χειροβομβίδες και φυσίγγια σε χαρτοφύλακα έξω από κάδο
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που εγκατέλειψε στο σημείο τις χειροβομβίδες
Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κιλκίς η πληροφορία για τον εντοπισμό πέντε χειροβομβίδων και 13 φυσιγγίων σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.
Οι χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε χαρτοφύλακα ο οποίος ήταν παρατημένος μπροστά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιφερειακό αλλά διαρκούς κυκλοφορίας δρόμο του Κιλκίς.
- Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε τυχαία χειροβομβίδα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης
Ο πολίτης που εντόπισε τις χειροβομβίδες, το απόγευμα της περεασμένης Κυριακής 28 Αυγούστου, ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για παλαιό πολεμικό υλικό, οξειδωμένο, το οποίο παρέλαβαν πυροτεχνουργοί του Στρατού προς εξουδετέρωση.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί το άτομο που εγκατέλειψε στο σημείο τις χειροβομβίδες. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη

