
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έκλεισε τα εννιά και εκείνη του ευχήθηκε με αδημοσίευτες φωτογραφίες
Η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού της γιου με μια σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλια του μικρότερου γιου τους. Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ – Άγγελος κλείνει τα εννέα του χρόνια.
- Διαβάστε επίσης: «Στην αρχή ήμουν θυμωμένη γιατί έφταιγε» – Η Διονυσία Γεωργιάδου μιλάει πρώτη φορά για τον Πάνο Νάτση
Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να του ευχηθεί δημόσια με μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ως περήφανη μητέρα ανέβασε φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και στιγμιότυπα από όταν ο Μιχαήλ – Άγγελος ήταν μωρό. Σε μια μάλιστα, φωτογραφία βλέπουμε τον Μιχαήλ – Άγγελο όταν ήταν μωρό μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Φίλιππο. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τον Μιχαήλ – Άγγελο στο μαιευτήριο και στην αγκαλιά της ευτυχισμένης μητέρας του.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει στον μικρό της γιο. Αναφέρθηκε επίσης, στην αγωνία της ως μητέρα να τον προστατέψει από τα πάντα ώστε για να μην πληγωθεί.
Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε:
«29.08.13. Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου… Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου.. και πάντα θα ´σαι.. Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω.. Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..; Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα.. #MyMikeIs9 #HappyBirthdayBaby»
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν το 2019 μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννέα χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Φίλιππο – Ραφαήλ, 14 ετών και τον Μιχαήλ – Άγγελο, 9 ετών.
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς
- Νορβηγία: Έκκληση των πρωθυπουργών της Ινδίας και των σκανδιναβικών χωρών υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας
- Τσέλσι – Τότεναμ 2-1: Έχασε και η παραμονή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
- Μέση Ανατολή: Οι εύποροι του Ντουμπάι αναζητούν νέο καταφύγιο – Σε ποιες χώρες κατευθύνονται
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]



