«Κλείνει» τον Ελίασον η ΑΕΚ – Στα 2 εκατομμύρια το deal
Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκλας Ελίανσον της Νιμ βρίσκεται η ΑΕΚ!
Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ! Η Ένωση «δούλεψε» τις τελευταίες ώρες εντατικά την υπόθεση του Νίκλας Ελίανσον της Νιμ και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως το deal δεν θα αργήσει να επιτευχθεί!
Όπως προκύπτει, η ΑΕΚ προσφέρει στη γαλλική ομάδα κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».
Για την ΑΕΚ η περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ δεν ήταν «φρέσκια», καθώς και το περασμένο καλοκαίρι είχε «δουλέψει» την υπόθεση. Η Ένωση φέτος ωστόσο προχώρησε το ενδιαφέρον της και έφτασε στα επίπεδα που επιθυμούσε η Νιμ, με τα 2+ εκατομμύρια να κάνουν εν τέλει τη… δουλειά, με την ΑΕΚ να ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ικανός να μοιάζει τη διαφορά.
Ο Ελίασον προέρχεται και από μια πολύ καλή σεζόν, με 7 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Η άφιξη του αναμένεται σύντομα, καθώς πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά ώστε να «σφραγιστεί» ολοκληρωτικά το deal.
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping



