Εγνατία Οδός: Νεκρή 66χρονη οδηγός σε τροχαίο – Έπεσε πάνω σε λεωφορείο
Από τη σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης του λεωφορείου.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στις 10:45, στην Εγνατία Οδό, πριν τα διόδια Πολυμύλου, στο ρεύμα προς Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, όλα συνέβησαν όταν, ΙΧ επιβατικό όχημα, προσέκρουσε σε τουριστικό λεωφορείο που ήταν σταματημένο στα διόδια, στο 228ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων.
Αποτέλεσμα, ήταν ο θάνατος της 66χρονης ημεδαπής οδηγού του ΙΧ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης του λεωφορείου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 οχήματα και 3 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα. Επί τόπου έσπευσε επιπλέον το ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας.
Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 27, 2022
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές
- H χρονιά της Σελήνης – Ποιες εξελίξεις περιμένουμε το 2026 στο Διάστημα




