Η κατάταξη στον όμιλο της Εθνικής
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο της Εθνικής, μετά την ήττα από τη Σερβία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Η Εθνική δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση, και υποχώρησε στο 3-2 στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι Σέρβοι ανέβηκαν στο 2-3.
Στα άλλα ματς του ομίλου, η Λετονία ισοπέδωσε την Τουρκία με 111-85, ενώ το Βέλγιο επικράτησε άνετα της Μεγάλης Βρετανίας με 72-57.
Το επόμενο ματς της Ελλάδας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (28/8, 20:00) απέναντι στο Βέλγιο στο ΟΑΚΑ, ενώ η Σερβία θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Τουρκίας.
Η βαθμολογία στην Β’ προκριματική φάση:
Λετονία 4-1
Ελλάδα 3-2
Βέλγιο 3-2
Σερβία 2-3
Τουρκία 2-3
Μεγάλη Βρετανία 1-4
Θυμίζουμε πως οι τρεις πρώτοι προκρίνονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
