
Παναθηναϊκός: Εργομετρικά για Ουίλιαμς, Άντριους και Μαντζούκα
Τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν στον Παναθηναϊκό οι Ντέρικ Ουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας.
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Παναθηναϊκό, με τρεις παίκτες να περνούν σήμερα (24/8) από εργομετρικά τεστ.
Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη πραγματοποιήσει τη πρώτη του συγκέντρωση υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ μετά τους Γκουντάιτις και Χουγκάζ, σειρά είχαν οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας να κάνουν τα απαραίτητα τεστ.
Διαβάστε επίσης: Βατούτιν: «Απομακρυνθήκαμε άδικα από τη Euroleague»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας πήραν σειρά για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.
Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (24/8) στο «Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΑΚΤΙΟΣ Αποκατάσταση» και πέρασαν από όλα τα απαραίτητα τεστ».
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια


