Γιώργος Μάγγας: «Τους μιλούσα στο τηλέφωνο και δεν πίστευαν ότι ζω»
Τι λέει ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου για την ανάρτηση που τον «πέθανε»
Οργισμένος αλλά και πικραμένος εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή ο Γιώργος Μάγγας. Χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου Γιώργου Μάγγα, λόγω λανθασμένης πληροφόρησης του, όπως ομολόγησε αργότερα, απολογούμενος με νέα ανάρτηση του.
«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε ο ίδιος ο «βασιλιάς του κλαρίνου», μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα.
Δεν γνωρίζω καν τον Μπιμπίλα
Όπως είπε ο Γιώργος Μάγγας δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στην οποία ζητά συγνώμη που διέδωσε αυτήν την θλιβερή είδηση, η οποία αναμεταδόθηκε ευρέως,
«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγγας, εμφανώς οργισμένος και πικραμένος με για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.
Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγος του Τζούλη, είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα


