Χαλκιδική: Τεράστιο μποτιλιάρισμα από ΙΧ που πήρε φωτιά στη μέση του δρόμου
Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Μουδανιά έχει διακοπεί.
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου Νέων Πλαγίων με κατεύθυνση προς τα Μουδανιά λόγω πυρκαγιάς σε όχημα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που πήρε φωτιά βρίσκεται ακινητοποιημένο στο ύψος των Νέων Φλογητών και δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Μουδανιά έχει διακοπεί από την Τροχαία και γίνεται εκτροπή από τον κόμβο των Νέων Πλαγίων .
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα




