
Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και… ανέβασε τις φωτογραφίες
«Είπα κι εγώ να εκμεταλλευτώ τις λίγες ελεύθερες μέρες να κάνω και κάτι για μένα που ήθελα από καιρό»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρόσφατη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του.
Μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, o ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του το γεγονός, ότι προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών, μιας και όπως είπε ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό για τον εαυτό του.
Ποζάροντας μαζί με τον γιατρό του και τη βοηθό του με γάζες στο κεφάλι του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του:
«E , είπα κι εγώ να εκμεταλλευτώ τις λίγες ελεύθερες μέρες να κάνω και κάτι για μένα που ήθελα από καιρό, αφού μου αραίωσαν αρκετά πια τα ωραία μου μαλλάκια κι αποφάσισα μια μεταμόσχευση που την εμπιστεύτηκα στην εμπειρία των ανθρώπων και ιατρών της. Τους ευχαριστώ θερμά για την ευγένεια, την σχολαστικοτητα και την προσοχή που επέδειξαν».
Δείτε τις φωτογραφίες
- Κραυγή αγωνίας του Δημάρχου Αγράφων για κατεστραμμένο δρόμο
- Κρήτη: Εντοπίστηκε θαλάσσια νάρκη σε βραχώδη περιοχή παραλίας στο Λασίθι
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικ Χέινς
- ΕΕ: Σε ποια χώρα τα νοικοκυριά αποταμιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός τους; – «Υπό το μηδέν» η Ελλάδα
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου και ξιφία
- Ιράν: Ζητά την αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων από παγωμένα κεφάλαια για να προχωρήσει σε συμφωνία




