Σίτι: Έξαλλος με τους παίκτες του ο Γκουαρντιόλα – Η «υπόκλιση» στον Μέσι
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα
Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε και πέρσι την Premier League, αλλά υπήρχαν παιχνίδια στα οποία ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν έξαλλος με τους παίκτες του.
Μία από τις στιγμές έντασης στα αποδυτήρια καταγράφηκε στο ντοκιμαντέρ που γύρισαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Σίτι.
Ο Γκουαρντιόλα τα χώνει στους ποδοσφαιριστές για την επιθετική τους αδράνεια και τους εξηγεί γιατί ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος του κόσμου.
«Ξέρετε γιατί ο Μέσι είναι ο κορυφαίος που έχω δει στη ζωή μου; Γιατί είναι ανταγωνιστικός. Είναι… ζώο. Εμείς δίνουμε την μπάλα και απλώς κοιτάμε.
Όταν δίνουμε την μπάλα, πρέπει να τρέχουμε αμέσως στην επίθεση. Πρέπει να κυνηγάτε πάντα το γκολ. Ο Μέσι δίνει την μπάλα και ξεχύνεται μπροστά. Μυρίζεται το γκολ».
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:
Pep Guardiola on Lionel Messi.. 🐐 pic.twitter.com/IenE0yxoKl
— J. (@Messilizer) August 3, 2022
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ
- Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 5-2: Ασταμάτητοι οι «μπλαουγκράνα» στο δρόμο προς τον τίτλο
- Μπραντ Πιτ: Μετά τη Νέα Μάρκη, χολιγουντιανή απόβαση στο Λαύριο για το The Riders – Τελευταία στάση
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα
- Συνελήφθησαν τρία μέλη σκληρής συμμορίας της τουρκικής μαφίας για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη



