Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιγαντώνει το μύθο του ο Μέσι: Ξεπέρασε τον Πελέ, κυνηγά τον Ντάνι Άλβες

Γιγαντώνει το μύθο του ο Μέσι: Ξεπέρασε τον Πελέ, κυνηγά τον Ντάνι Άλβες

Με το πόδι στο… γκάζι στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λιονέλ Μέσι

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Λιονέλ Μέσι. Ο αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή, πρώτη χρονιά στο Παρίσι (10 γκολ, 14 ασίστ), δείχνοντας με το… καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις του.

Στον τελικό του Σούπερ Καπ της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ ο Λίο ήταν απολαυστικός. Η ομάδα του Γκαλτιέ έκανε φύλλο και φτερό (4-0) τους τυπικά φιλοξενούμενους, με τον Μέσι να προσθέτει το λιθαράκι του στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο αργεντινός άσος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για την κούπα, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ στο 22ο λεπτό. Ο Μέσι χόρεψε τον Λάφοντ, έστειλε με υποδειγματικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε τα 32 γκολ σε 32 τελικούς. Κάπως έτσι άφησε πίσω του τον Πελέ, που μετρά 31 τέρματα σε τελικούς στην καριέρα του. Τρίτος είναι ο Νεϊμάρ με 21, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε χθες ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει 20.

Παράλληλα, ο 35χρονος σταρ αγκάλιασε άλλον έναν τίτλο, φθάνοντας τους 41 στην απίθανη διαδρομή του στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα (35 με την Μπαρτσελόνα, 4 με την Αργεντινή, 2 με την Παρί) και πλέον κυνηγά τον Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν με 43 τίτλους. Τρίτος με 37 τρόπαια είναι ο Αντρές Ινιέστα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024