Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον Μπρέμερ
Ο Μπρένερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουβέντους μέχρι το 2027.
Το μεταγραφικό σίριαλ που εξελίχθηκε γύρω από το μέλλον του Γκλέισον Μπρέμερ τελικά δεν επεφύλασσε κάποια άλλη ανατροπή!
Όπως αναμενόταν η Γιουβέντους ολοκλήρωσε και τυπικά του απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ από την Τορίνο, η οποία έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ με 7-9 ακόμα εκατομμύρια να συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.
Από την πλευρά του ο 25χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια παραμένοντας κάτοικος Τορίνο, αν και πλέον θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα της Γηραιάς Κυρίας.
Abbiamo un annuncio gigantesco! ?
Benvenuto Gleison ??⚪⚫#WelcomeBremer— JuventusFC (@juventusfc) July 20, 2022
Κάπως έτσι το ζήτημα της αντικατάστασης του Ντε Λιχτ στο κέντρο της άμυνας κλείνει οριστικά για τη Γιουβέντους, η οποία εκτός των άλλων πήρε και μια εντυπωσιακή επικοινωνιακή νίκη απέναντι στην Ίντερ που εδώ και μήνες γλυκοκοιτούσε τον 25χρονο στόπερ.
- Ήγγικεν η θερινή ώρα – Την Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
- Η Τουρκία υπογράφει συμφωνία δισεκατομμυρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών
- ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
- Annual Military Parade in Athens for Greece’s Independence Day
- Το μυστικό ημερολόγιο, το ποτό και οι Κένεντι: Τελικά η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε;
- Φάμελλος: Καθήκον μας ο αγώνας για μια Ελλάδα δίκαιη και ισχυρή, πρωταγωνίστρια στη φιλειρηνική πολιτική

