
Θεσσαλονίκη: Τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες
Από το περιστατικό δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός
Στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία οχήματα και, συγκεκριμένα, αυτοκίνητα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (17/07), στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:15 στην οδό Αισώπου στον Βαρδάρη.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, από την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο αυτοκίνητα, ενώ το τρίτο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.
Από το περιστατικό, τέλος, δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.
Δείτε βίντεο
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;



