Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ανάρτηση όλο νόημα από το μοντέλο – «Καρφώνει» την Τούνη;
«O καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει»
Την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση τους πέρασαν Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη.
Οι φήμες των προηγούμενων ημερών ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει ωστόσο λίγο μετά οι δυο τους εθεάθησαν σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης ενώ μαζί έδωσαν και το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη.
Σήμερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, ύστερα από όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα.
Έγραψε συγκεκριμένα σε story του: «Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», αφήνοντας με ερωτηματικά τους ακόλουθούς του για την κατάσταση, στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο η προσωπική του ζωή.
Η ανάρτησή του
«Έσπασε» της σιωπή της η Τούνη
Λίγες ώρες νωρίτερα η influencer, μετά από μέρες απουσίας, έκανε την εμφάνισή της μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως δήλωσε η ίδια, τις προηγούμενες μέρες τις πέρασε στο κρεβάτι και τον καναπέ της, χωρίς να σηκώνεται ιδιαίτερα. Σήμερα όμως νιώθει αρκετά καλύτερα.
Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο έστειλε σε όλους όσοι ανησύχησαν για εκείνη ένα φιλί.
«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», ανέφερε.
- BHMAGAZINO – Women’s Era: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γιατί οι προσπάθειες της ΕΕ να μειώσει την τιμή της ενέργειας είναι καταδικασμένες να αποτύχουν
- Χορηγός… γράπωσε τη Ριμπάκινα και αυτή του απομάκρυνε το χέρι (vid)
- Ηράκλειο: 39χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στα κρατητήρια
- Επίσημη πρώτη… για το κόμμα Τσίπρα – Παρών σε εκδήλωση υποστηρικτών στη Θεσσαλονίκη
- Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στο θάνατο – Οι μεταμφιεσμένοι στρατηγοί και οι πύραυλοι Blue Sparrow







