Δανία: Μια 14χρονη σκοτώθηκε όταν αποκολλήθηκε ένα βαγόνι σε τρενάκι λούνα παρκ
Τραγωδία σε λούνα παρκ της Δανίας, με μία 14χρονη νεκρή και έναν 13χρονο τραυματία.
Μια 14χρονη σκοτώθηκε και ένα αγόρι 13 ετών τραυματίστηκε σε δυστύχημα που σημειώθηκε σε ένα τρενάκι λούνα παρκ στο Όρχους, στη δυτική Δανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 13.00, τοπική ώρα, όταν ένα από τα βαγόνια αποκολλήθηκε από το τρενάκι «Κόμπρα», όπως είπε ο διευθυντής του λούνα παρκ «Τίβολι Φρίχεντεν», Χένρικ Ράγκμποργκ Όλσεν.
«Το πίσω μέρος έσπασε και κρεμόταν από το υπόλοιπο τρενάκι», εξήγησε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TV2.
Από την αποκόλληση του βαγονιού σκοτώθηκε ένα κορίτσι 14 ετών, ενώ ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο χέρι. Το πάρκο έκλεισε και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν.
Ατύχημα και το 2008 στο ίδιο τρενάκι
Στο ίδιο τρενάκι, που φτάνει σε ύψος τα 25 μέτρα και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 70 χιλιομέτρων, είχε σημειωθεί άλλο ένα ατύχημα το 2008.
Τότε, αποκολλήθηκε το μπροστινό μέρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερα άτομα.
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα οφειλόταν σε κατασκευαστικό λάθος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Πρέπει να σκεφτούν τι είναι κατάλληλο μια τέτοια περίοδο: Στον «αέρα» η λάμψη των Όσκαρ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Αρνήθηκε να δει τον πατέρα της η Λόρα – Οι επόμενες κινήσεις των γερμανικών Αρχών
- Η πρόεδρος του Μεξικού εγγυήθηκε την ασφαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ – Συνάντηση με τη FIFA
- Τι είπε ο CEO της Euroleague για το NBA Europe: «Μια συμμαχία είναι εφικτή»



