Κρήτη: 85χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της
Την αναζητούσαν τρεις ημέρες
Νεκρή βρέθηκε μια 85χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου. Την άτυχη ηλικιωμένη αναζητούσαν εδώ και τρεις ημέρες συγχωριανοί της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Ανήσυχοι ενημέρωσαν τις αρχές και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου έσπευσαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και εντόπισαν το άψυχο σώμα της πεσμένο μπρούμυτα στο δάπεδο.
- Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός τουρίστας μέσα σε ξενοδοχείο
Μάλιστα, εκτιμάται ότι η 85χρονη είχε φύγει από τη ζωή εδώ και τρεις ημέρες τουλάχιστον και πιθανότατα την περασμένη Κυριακή.
Η 85χρονη έμενε μόνη της στο σπίτι, ενώ οι αρχές ενημέρωσαν για την τραγική εξέλιξη τον ανιψιό της που ζει στην Αθήνα.
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
