Σύρος: Σταμάτησαν να δουν τη θέα, τους τράκαρε αυτοκίνητο και βρέθηκαν στο γκρεμό
Ένας τραυματίας
Τύχη βουνό φαίνεται πως είχαν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου που σταμάτησαν σε δρόμο στην παραλία Λωτός στη Σύρο για να απολαύσουν τη θέα, καθώς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είδαν το αυτοκίνητο τους να πέφτει στο γκρεμό.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν σύμφωνα με το cyclades24.gr, οδηγός και συνοδηγός σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου για να δουν τη θέα.
Για κακή τους τύχη εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο σταματημένο όχημα, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει στον γκρεμό και να σταματήσει σε μια συκιά.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας οδηγός, ενώ οι επιβαίνοντες του οχήματος που είχαν σταματήσει ανέβηκαν μόνοι τους από την απότομη πλαγιά.
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]

