Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος - Πώς συνέβη το τροχαίο

Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος – Πώς συνέβη το τροχαίο

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Μία ασύλληπτη τραγωδία είναι αυτή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι δύο νεκροί νεαρής ηλικίας και μία σοβαρά τραυματίας.

Πιο συγκεκριμένα νεκροί είναι, μία 15χρονη κοπέλα καθώς και ένας 23χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα αγροτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ekriti.gr, ο οδηγός του ΙΧ, έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Σοβαρά τραυματισμένη 23χρονη

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23 γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ίδια πηγή, ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, και όπως φαίνεται ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ,  επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πώς έγινε το φριχτό τροχαίο

Σύμφωνα με το Cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

Οι αριθμοί που σοκάρουν

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, που επικαλείται στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετρά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024