Θεσσαλονίκη: Γεωργιανοί ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο επειδή… προσπάθησαν να τους χωρίσουν από καυγά
Τους χτυπούσαν με μανία
Σε σύλληψη ενός 27χρονου Γεωργιανού προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, παρέα οκτώ Γεωργιανών που έτρωγε σε εστιατόριο επί της οδού Δελφών, πιάστηκε στα χέρια λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Βγήκαν από το εστιατόριο και άρχισαν να δέρνονται στη μέση του δρόμου.
- Διαβάστε επίσης: Απίστευτος καυγάς ζευγαριού από την Ελλάδα – Η γυναίκα εμβόλισε το αυτοκίνητο του φίλου της
Ο άγριος καυγάς μεταφέρθηκε σε παρακείμενη οδό. Εκεί ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του επιχείρησαν να επέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Οι Γεωργιανοί επιτέθηκαν στον 37χρονο και στον γιο του. Τους χτυπούσαν με μανία. Η σύζυγος του θύματος, βλέποντας τι συνέβαινε, άρχισε να πετά γλάστρες από το μπαλκόνι του σπιτιού της προκειμένου να σταματήσει τους δράστες.
Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ήταν αιμόφυρτος και είχε σοβαρά χτυπήματα στο μάτι και στο άνω μέρος του κεφαλιού του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των κατοίκων της οδού Αντ. Νάστου. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε δεκάδες κλήσεις. Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.


