Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες, καθώς οι Πράσινοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται μερικές μεταγραφικές κινήσεις, ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ ενόψει και των προκριματικών του Europa Conference League.
Δύο υποθέσεις που «τρέχει» αυτήν τη στιγμή το Τριφύλλι είναι οι περιπτώσεις των Ιγνάσι Μιγκέλ και Αλεσάντρο Σεπφ.
Ο 29χρονος ισπανός στόπερ καλύπτει τα «θέλω» του σέρβου τεχνικού, καθώς μέσα σε όλα είναι και αριστεροπόδαρος, όπως θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ ξέρει και να αναπτύσσει το παιχνίδι από πίσω.
Η υπόθεσή του μοιάζει να προχωρά ομαλά και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία.
Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του αυστριακού μέσου.
Ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τον Σεπφ και του έχει τονίσει πως περιμένει σύντομα την οριστική απάντηση.
Οι δύο πλευρές πάντως φέρονται να τα έχουν βρει (σχεδόν) και πλέον αναμένεται με μεγάλη αγωνία η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή, με την υπόθεση να έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος