
Εντυπωσιακό το νέο super car του Πρίντεζη (pic)
Ο 37χρονος ποζάρει δίπλα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ένα super car από τη σπέσιαλ συλλογή της εταιρίας Tesla.
Το νέο πολυτελές αυτοκίνητό του παρουσίασε στους θαυμαστές του ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο 37χρονος, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, απολαμβάνει τις διακοπές του, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσει μέχρι το Final 4 της Euroleague.
Το βράδυ της Κυριακής ο επί σειρά ετών αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ένα super car από τη σπέσιαλ συλλογή της εταιρίας Tesla.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»



