Εφτάψυχη γάτα-κασκαντέρ πέφτει από τον πέμπτο όροφο και… προσγειώνεται ατάραχη
Η γάτα δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, προσθέτοντας ότι αναζητά τον ιδιοκτήτη της
Εφτάψυχες είναι τελικά οι γάτες όπως αποδεικνύεται από το viral σάλτο μιας γάτας από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου στο Σικάγο των ΗΠΑ.
Η γάτα, όπως φαίνεται και στο βίντεο της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σικάγο, πήδηξε από το παράθυρο ενός διαμερίσματος, προσγειώθηκε κανονικά στα πόδια της, αναπήδησε και περπάτησε ατάραχη μακριά από το σημείο.
Σύμφωνα με τον Guardian, o κόσμος, που είχε συγκεντρωθεί και παρακολουθούσε τις απόπειρες κατάσβεσης, ακούγεται να φωνάζει βλέποντας την γάτα να πέφτει.
Αρχικά, κρύφτηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο μέχρι να συνέλθει, όπως είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Λάρι Λάνγκφορντ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να πηδήξει τον τοίχο και να μπει ξανά στο κτίριο.
Η γάτα δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ο Λάνγκφορντ, προσθέτοντας ότι αναζητά τον ιδιοκτήτη της. Από την πυρκαγιά, που ξέσπασε για άγνωστους ακόμα λόγους, δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς το διαμέρισμα ήταν άδειο. Η έκταση των υλικών ζημιών, επίσης, δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.
Δείτε το βίντεο:
Nine lives for a cat that jumped from fire at 65th and Lowe. Cat hit grass bounced and walked away! pic.twitter.com/LRBsjMta2Z
— Chicago Fire Media (@CFDMedia) May 13, 2021
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Πέλκας, Τάισον και Γιακουμάκης για το 3-0 – Δείτε τα γκολ (vid)
- Η γιούχα στο Άνφιλντ, η σύγχυση του Σλοτ και το μήνυμα του Τζέραρντ




