Το κακό όνειρο πέρασε και πλέον, όλα είναι καλά. Το γατάκι που κλώτσησε 30χρονος στη θάλασσα της Αιδηψού, την Πρωτομαγιά, είναι πλέον καλά.
Η ασπρόμαυρη γατούλα βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λιχαδας, στη Βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα καθώς απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή».
«Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε στο GRTimes η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά», συμπληρώνει.
Η αποτρόπαια πράξη
Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πρωτομαγιά, έπειτα από απάνθρωπη συμπεριφορά ενός 30χρονου που προσπαθούσε να τη δελεάσει με ένα ψάρι από την ταβέρνα, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη. Το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης αφενός προκάλεσε σάλο, αφετέρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Τελικά ο 30χρονος συνελήφθη για την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.