
Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά – «Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα»
Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στον τραγουδιστή και δεν την κρύβει
Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) στο Ηρώδειο.
Ο Desmond Child και πολλοί άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Ρούβας.
- Διαβάστε επίσης: Κατάμεστο το Ηρώδειο για τη συναυλία του Desmond Child – Ηχηρό μήνυμα για τα γλυπτά του Παρθενώνα
Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) στην εκπομπή της μίλησε για το γεγονός και έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Έλληνα τραγουδιστή.
Είπε συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά:
«Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια αγαπημένε μου παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες “Αααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος”. Καταπληκτικός!
Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω. Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Οι διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές σε κίνδυνο – Αιτία, γεωπολιτικές εντάσεις και ελλείψεις χρηματοδότησης
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός



