Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάμεστο το Ηρώδειο για τη συναυλία του Desmond Child - Ηχηρό μήνυμα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Κατάμεστο το Ηρώδειο για τη συναυλία του Desmond Child – Ηχηρό μήνυμα για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Tabitha Fair, Justin Benlolo και εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής αποθεώθηκαν από τους θεατές που έδωσαν το «παρών».

Μαγικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Δευτέρας (27/6) όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο για την μοναδική συναυλία του Desmond Child.

Ο βραβευμένος με Grammy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας ένωσε τις δυνάμεις του με θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και τραγούδησαν με σκοπό την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Μεταξύ άλλων, στη σκηνή ανέβηκαν οι Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Tabitha Fair, Justin Benlolo αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής όπως ο Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λεμπέσης ενώ ακούστηκαν τα τραγούδια «Livin’ On A Prayer», «You Give Love A Bad Name», «I Hate Myself For Loving You», »Dude Looks Like A Lady», «Poison» και «I Was Made For Lovin’ You».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.

«Είμαστε εδώ, κάτω από τον Παρθενώνα για να επιστρέψουν τα γλυπτά εκεί που ανήκουν, στο σπίτι τους», είπε ο Desmond Child και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

Λίγο πριν την συναυλία, ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Καθ. Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση.

Ο Desmond Child, που αριθμεί πάνω από 80 επιτυχίες στην κατηγορία Top 40 του αμερικανικού Billboard, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη συναυλία του.

«Από την πρώτη φορά που ήρθαμε στην Ελλάδα, κάθε μας συζήτηση με ανθρώπους στη Φολέγανδρο κατέληγε στα γλυπτά του Παρθενώνα. Πρέπει να καταλάβουμε το πάθος και τον πόνο των Ελλήνων. Είναι πολύ καλό που πρόσφατα ξεκίνησαν οι συζητήσεις για αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024