Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Alice Cooper, Σάκης Ρουβάς και Φοίβος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Alice Cooper, Σάκης Ρουβάς και Φοίβος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οι καλλιτέχνες επισκέφθηκαν το Μουσείο με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ηρώδειο, με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Καθ. Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση.

Η επίσκεψη των καλλιτεχνών έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Desmond Child Rocks The Parthenon που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Μια ανιδιοτελής χειρονομία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του.

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child, που αριθμεί πάνω από 80 επιτυχίες στην κατηγορία Top 40 του αμερικανικού Billboard, σε μια παγκοσμίως πραγματοποιεί τη μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό: Desmond Child Rocks the Parthenon.

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, θα συμμετέχουν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος:

Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Φοίβος
Δημιουργικός Διευθυντής: Φωκάς Ευαγγελινός

Διαβάστε επίσης: Οι δράσεις του Ιουλίου στην Ελευσίνα

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024