Μασσαλία: Επίθεση μεδουσών σε 80 κολυμβητές σε αγώνα – Περιποιήθηκαν τα τσιμπήματα με αφρό ξυρίσματος
Το περιστατικό με τις μέδουσες έγινε την Κυριακή στη Μασσαλία της Γαλλίας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» στην επίθεση.
Κολυμβητές δέχθηκαν επίθεση από μέδουσες στη Μασσαλία σε ένα περιστατικό που τρομάζει, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είδος «πρωταγωνίστησε» σε αυτό.
Όπως αναφέρει το lindependant.fr και μεταδίδει η ΕΡΤ, το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 8:30 το πρωί, αρκετές εκατοντάδες ερασιτέχνες κολυμβητές βρέθηκαν στο Σατό Ντ’ Ιφ, στη Μασσαλία, για τον κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης «Monte-Cristo», έναν αγώνα κολύμβησης μήκους 5 χλμ.
- Διαβάστε επίσης: Μωβ μέδουσες: Σε ποιες περιοχές παρατηρείται έξαρση – Πώς μπορούμε να προστατευτούμε
Ακούγονταν κραυγές από τους αθλητές
Μόνο που μετά από πέντε λεπτά, κραυγές άρχισαν να ηχούν μεταξύ των αγωνιζομένων. Ο λόγος; «Η παρουσία πολλών μεδουσών που επιτέθηκαν μαζικά στους κολυμβητές», εξηγεί ο Φρανσουά Ζακέλ του SNSM στο μικρόφωνο του BFM Marseille Provence.
- Διαβάστε επίσης: Θάλασσα: Οι μωβ, οι γαλάζιες μέδουσες και άλλοι εισβολείς
Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν επρόκειτο για μωβ μέδουσες. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι διασώστες διέσωσαν περίπου σαράντα αγωνιζόμενους με το λεωφορείο τους για να τους μεταφέρουν στην παραλία Πράδο όπου είχε προγραμματιστεί η άφιξη.
Εκεί, άλλα 40 άτομα που συμμετείχαν σε δεύτερο αγώνα ήρθαν για να παραπονεθούν για τσιμπήματα. Όλοι τους περιποιήθηκαν τις πληγές τους με… αφρό ξυρίσματος.
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε



