Οι Νετς δεν επιθυμούν να δώσουν max συμβόλαιο στον Ίρβινγκ
Ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Τσάι δε σκοπεύει να δώσει max συμβόλαιο στον Καϊρί Ίρβινγκ.
Οι συζητήσεις με τον Καϊρί Ίρβινγκ για το ενδεχόμενο παραμονής του έχει φτάσει τους Μπρούκλιν Νετς σε αδιέξοδο. Και σε αυτό αναμένεται να προστεθεί και το όνομα του Κέβιν Ντουράντ, αν ο Ίρβινγκ δε συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Νετς.
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 29 Ιουνίου, ημερομηνία που ο Ίρβινγκ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του.
Οι ομάδες που θέλουν τον Ίρβινγκ μοιάζουν να είναι αρκετές, αλλά πραγματικό ενδιαφέρον έχει δείξει μόνο μία ομάδα. Αυτή είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα για την επανένωση του Ίρβινγκ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά την κοινή του θητεία στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Επίσης ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ίρβινγκ είναι οι Κλίπερς, Μάβερικς, Σίξερς και Χίτ.
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά