
Θεσσαλονίκη: Λαμαρίνα από εργοτάξιο αποκολλήθηκε από τους ανέμους και χτύπησε άντρα στο κεφάλι
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.
Στο κεφάλι τραυματίστηκε ένας 63χρονος, έπειτα από λαμαρίνα που «έφυγε» από τη θέση της εξαιτίας των έντονων ανέμων που ξέσπασαν χθες το απόγευμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 18:00 μ.μ. στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως με Μητροπολίτη Κυδωνιών, όταν ένας 63χρονος διάσχιζε το πεζοδρόμιο και ξαφνικά μία λαμαρίνα από την περίφραξη του εργοταξίου του Μετρό ξεκόλλησε και τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος.
Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να νοσηλευτεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.
Τέλος, να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο λόγω των ισχυρών ανέμων που αναπτύχθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα (13/6) είχαν φύγει από τη θέση τους ξανά, ταμπέλες και λαμαρίνες σύμφωνα με το GRTimes.gr.
- ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες μετά την απώλεια της 2ης θέσης στη Super League
- «Στα έξι G πρέπει να γρυλίζεις» -Τα παρασκήνια της ταινίας Top Gun 40 χρόνια μετά
- Δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο οδηγό για το τροχαίο στη Ρόδο
- Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2026: Διεκδικήστε έπαθλα 300.000 € από το Stelios Philanthropic Foundation
- Τσουκαλάς: Υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά ζητήματα στη ΝΔ και δεν κρύβονται – Τρέμουν την επαναληπτική κάλπη
- Το σχόλιο του Λιάγκα για Akyla και Eurovision και η παρομοίωση με το… Final-4 της Euroleague (vid)

