Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε δίκυκλα και «μπούκαρε» σε τζαμαρία καταστήματος

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε δίκυκλα και «μπούκαρε» σε τζαμαρία καταστήματος

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ελάχιστα λεπτά πριν τις 7:00 το απόγευμα στη Χανιώπορτα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη Χανιώπορτα (στα ενετικά τείχη Ηρακλείου) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρασύρει τρία δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου  και να «καρφωθεί» σε τζαμαρία παραπλήσιου καταστήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, αν και η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, τα παράθυρα του αυτοκινήτου παρέμειναν ανέπαφα, ενώ μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς, όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Επί τόπου βρέθηκαν επίσης τόσο η Τροχαία, η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.

Δείτε εικόνες

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024