Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό και τον Πρίντεζη
Ήταν ένα πρωτάθλημα που αποτελεί δικαίωση για την ομάδα του λιμανιού και τις αποφάσεις που έλαβαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από λίγα χρόνια.
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας 2022 στο μπάσκετ, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, κατακτώντας πανάξια τον φετινό τίτλο.
Ήταν ένα πρωτάθλημα που αποτελεί δικαίωση για την ομάδα του λιμανιού και τις αποφάσεις που έλαβαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από λίγα χρόνια.
Η φετινή ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τους ερυθρόλευκους που απέδειξαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ότι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης. Αυτό φάνηκε από το 3-0 με το οποίο επικράτησαν οι πειραιώτες, αλλά και από την εξέλιξη των αγώνων.
Ο Ολυμπιακός πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα, έπαιξε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και θα μπορούσε να έχει πάει στον τελικό, αλλά ο Μίσιτς έκανε το μεγάλο σουτ σε μηδέν χρόνο στον ημιτελικό με την Εφές, αποκλείοντας τους πειραιώτες.
Η χθεσινή ήταν μια ονειρική βραδιά για τους ερυθρόλευκους, όπως επίσης και για τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά, Γιώργο Πρίντεζη.
Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού σταμάτησε την τρισένδοξη καριέρα του όπως του άξιζε. Με πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των ερυθρόλευκων.
Ο Πρίντεζης έγραψε ιστορία και δάκρυσε όταν ο κόσμος τον αποθέωνε τη στιγμή που μπήκε στο παρκέ για την απονομή.
Αυτές είναι οι βραδιές που αναδεικνύουν το μεγαλείο ενός αθλητή και ο Πρίντεζης, όπως έγινε και με τον Βασίλη Σπανούλη, αποθεώθηκε όπως έπρεπε. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του Ολυμπιακού κι αυτό φάνηκε για πολλοστή φορά και χθες βράδυ στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, ο Πρίντεζης είναι πρωταθλητής και οι στιγμές που έζησε η ομάδα του Πειραιά ήταν μαγικές.
Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια μεγάλη δικαίωση και για τον κόουτς των πρωταθλητών, Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς δημιούργησε μια σπουδαία ομάδα και είδε την προσπάθειά του ν’ αποδίδει καρπούς.
Ο Έλληνας προπονητής έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και με το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωλίγκα.
Όλοι πλέον στο μεγάλο λιμάνι σχεδιάζουν τις κινήσεις για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442