Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Βουλγαρίας κουβαλάει τιμωρία από το 2019 και θα έχει κλειστή την θύρα των οργανωμένων της.
Συγκεκριμένα, το 2019 η Λέφσκι φιλοξένησε την Ρουζομπέροκ από την Σλοβακία και οι οπαδοί της επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά προς τους αντίπαλους οπαδούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της UEFA.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμώρησε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της, αποφασίζοντας να κλείσει την θύρα των οργανωμένων. Έτσι, η Λέφσκι θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ έχοντας ένα μέρος από τις εξέδρες του γηπέδου κλειστό.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.