
Liam Ireland: Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση από τα 10 έως τα 13 από τον προπονητή μου
Ο Liam Ireland αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 10 έως των 13 ετών
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός Liam Ireland στο Πρωινό την Τρίτη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά επί τρία χρόνια, από την ηλικία των 10 ετών έως τα 13 του από τον προπονητή του.
Ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Συγκεκριμένα, ο Liam Ireland ανέφερε τα εξής: «Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο. Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι».
«Έψαχνα πατρική φιγούρα»
Ο Liam Ireland εξηγεί στη συνέχεια: «Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο».
«Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω. Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια».
«Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν ‘Κι εσένα σε βίαζε;’» καταλήγει ο Liam Ireland.
Δείτε όσα είπε
https://youtu.be/I9wU0iLa8-A
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη



