Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τιτίκα Στασινοπούλου: Όλοι ξέραμε ότι ο Λιγνάδης είχε τις ιδιομορφίες του άλλα αυτό δεν μας αφορά

Τιτίκα Στασινοπούλου: Όλοι ξέραμε ότι ο Λιγνάδης είχε τις ιδιομορφίες του άλλα αυτό δεν μας αφορά

H ηθοποιός μίλησε για ένα ατύχημα που έπαθε πρόσφατα

Η Τιτίκα Στασινόπουλου προχώρησε σε μία συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» που θα συζητηθεί. Μίλησε για τον Λιγνάδη, τον Φιλιππίδη, τις νέες ηθοποιούς και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από μεγάλο ηθοποιό.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για ένα ατύχημα που έπαθε, και έπειτα σχολίασε τις συνεργασίες της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Από πλευράς υγείας έχω δει και καλύτερες ήμερες, έπεσα από την σκάλα, πήρα 11 σκαλοπάτια σαν γιουβαρλάκι, ευτυχώς δεν σκοτώθηκα«, είπε η Τιτίκα Στασινόπουλου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένα άτομο προικισμένο, έχουμε συνεργαστεί, δεν έχω παράπονο. Όλοι ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τις δικές του ιδιομορφίες άλλα αυτό δεν μας αφορά εμάς. Αυτά που βγήκαν μετά με το metoo, δεν θα ήθελα να είμαι η μάνα κανενός παιδιού. Οι νέοι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να κάνουν καριέρα και δεν έχουν φραγμούς. Κάποιοι μπορεί να προκαλούσαν για να έχουν δουλειές και να γίνουν πρωταγωνιστές», δήλωσε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεχείλιζε από ταλέντο άλλα ο χαρακτήρας του δεν ήταν έτοιμος για αυτό το «βουνό», ήταν κακομαθημένος. Δεν θα δώσω άφεση αμαρτιών στον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είμαι Θεός, άλλα πιστεύω στην συγχώρεση. Θεωρώ πως για τα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν στο metoo, τέλειωσε η υποκριτική. Παλιά γίνονταν διάφορα, τα κουκούλωναν και όλα μία χαρά», πρόσθεσε.

Για το περιστατικό που βίωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκάλυψε πως, «Ένας μεγάλος πρωταγωνιστής μου λέει έχω όρους στη συνεργασία, να μου αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχο της».

«Δεν ξέρω που θα πεθάνω, έχω αποφασίσει πως θα ήθελα να με κάψουν», προσέθεσε η ηθοποιός.

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα επαγγελματικά της.

«Τί ρατσιστικά και ανοησίες είναι αυτά που λένε για τον Σεφερλή; έχετε ακούσει την κοινωνία πως μιλάει; Ο άνθρωπος είναι ταλαντούχος πάρτε το απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το τηλέφωνο δεν χτυπάει για δουλειά, σπάνια. Να γίνω προσκόλληση δεν μου ταιριάζει», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024