Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Γκάνεα: «Να με θυμούνται ως κάποιον που πάντα σεβόταν τον σύλλογο» (pic)
Ο Κριστιάν Γκάνεα, που φέρεται να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον Άρη και τον κόσμο του με μια ανάρτηση στα social media.
Ο Κριστιάν Γκάνεα μετά από μια διετή θητεία στον Άρη αποχωρεί και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην πρτωεύουσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αποχαιρέτησε τους Θεσσαλονικείς με μια ανάρτηση του στα social media, τονίζοντας πως θέλει να τον θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο.
«Το κεφάλαιο των 2 ετών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο προκλήσεις, ένταση, καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες.
Ευχαριστώ τον Άρη και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους οπαδούς που με αποδέχθηκαν γι’ αυτά τα δυο χρόνια και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του συνόλου και της πόλης.
Από αυτά τα δυο έντονα χρόνια προτιμώ να κρατήσω τις καλές στιγμές και τους καλούς φίλους που έκανα.
Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντοτε σεβόταν τον σύλλογο, ήταν επαγγελματίας και έδινε πάντα το καλύτερο για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.
Ευχαριστώ Άρη,
Ευχαριστώ Σαλονίκη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκάνεα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristian Ganea (@cristiganea_)
- Χανιά: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συλληφθέντες για τον εμπρησμό με εντολή Ρώσου – Διαιώνισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας
- Επιμένει για τον Χέις-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός – Κατάθεσε νέα πρόταση
- Λαζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκάνδαλο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία – Είναι η τέλεια ληστεία»
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
