Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια – Πάνω από 17.000 επιβάτες αναχώρησαν χθες από τον Πειραιά
Δείτε τα σημερινά προγραμματισμένα δρομολόγια
Αυξημένη είναι η κίνηση και σήμερα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για την αργία του Αγ. Πνεύματος.
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 18 δρομολόγια, για τον Αργοσαρωνικό 30, από τη Ραφήνα 9 για τις Κυκλάδες και 4 για το Μαρμάρι και 4 δρομολόγια από το Λαύριο. Το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.
Χθες 11/06 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 20 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 17.071 επιβάτες, 2.004 οχήματα, 412 φορτηγά και 562 δίκυκλα.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 31 δρομολόγια πλοίων, ενώ αναχώρησαν συνολικά 9.915 επιβάτες, 957 ΙΧ, 16 φορτηγά και 348 δίκυκλα. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 16 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 9.717 επιβάτες, 1.866 ΙΧ οχήματα, 63 φορτηγά και 260 δίκυκλα. Από το Λαύριο έγιναν 8 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 3.141 επιβάτες, 727 ΙΧ οχήματα, 19 φορτηγά και 75 δίκυκλα.
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35

