Ναύπλιο: Κατηγορούμενος για οπλοφορία εμφάνισε… όπλο σε δικαστές
Εμβρόντητοι οι δικαστές στην αίθουσα
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου στα δικαστήρια Ναυπλίου κατά τη διαδικασία τακτική δικάσιμου νεαρού κατηγορούμενου για οπλοφορία.
Ο νεαρός κατηγορούμενος δικαζόταν σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την παράβαση του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.
Εμβρόντητοι οι δικαστές
Ο κατηγορούμενος είχε πάρει μαζί του στο δικαστήριο ένα αεροβόλο όπλο και κατά τη διάρκεια της εξέτασής του το έβγαλε και το επέδειξε στους δικαστές.
Οι δικαστές εμβρόντητοι, διέκοψαν αμέσως τη δίκη και διατάχθηκε η σύλληψη του νεαρού, ο οποίος οδηγήθηκε στο γραφείου του εισαγγελέα από πάνοπλους αστυνομικούς με την αυτόφωρη διαδικασία.
- Μάλλον ο Ταμπόρδα δεν είναι τόσο απείθαρχος
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»

